fbpx
Skip links

Restart

Kennen jullie het ook? Maandag begin je te dieten en vrijdag eindig je met een glas wijn en een zak chips in de zetel.

Hoe komt dat? De meeste dieten liggen te ver weg van een normale levensstijl en dat is voor iedereen moeilijk vol te houden. Een dieet hoeft geen marteling te zijn!

Gezonde leefstijl

Persoonlijke coach

Prijzen

Restart staat steeds met een inleidend gesprek.

Hierna bepaal je zelf of je de stap wilt maken. Het volledig traject omvat ampules, 4 begeleidingen, coach gesprekken, wegingen en beschikbaarheid van mij als coach.

Vragen?

Restart is een programma gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssuplement. Samen met mij als coach gaan we er samen 200% voor om verspreid over drie verschillende fases je ideale gewicht te verkrijgen en nog belangrijker te behouden.

We gaan samen op zoek naar wat goed is voor jouw lichaam!

Restart is veel meer dan een dieet omdat je op termijn jouw eigen coach wordt en het van mij overneemt. Je leert je eigen lichaam kennen en je leert wat goed is voor jouw lichaam.

Restrart werkt in 3 fases: de detoxfase, de zoekfase en de leeffase. Er staat geen vaste termijn op elke fase. Die wordt bepaald in functie van je beoogde resultaat. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om jouw gewicht blijvend te houden.

Samen blijven we werken tot jouw ideaal gewicht bereikt is. Samen want jij hebt mij nodig, maar ik heb ook jou nodig om er volledig voor te gaan.

Omdat we ons lichaam niet gaan martelen en uithongeren.

Slank worden is één ding, maar slank blijven is je bewust worden van je eigen lichaam zodat we niet de blijvende emo-eter en jojo blijven. Hier loopt het meestal fout.

Afslanken is de beloning als je restart volgt zoals het hoort.