fbpx
Skip links

Mesoestetic

Mesoestetic is een Spaans merk dat gespecialiseerd is in professionele huidverzorgingsproducten en behandelingen. Mesoestetic is een medisch cosmeticamerk.

De producten van Mesoestetic zijn samengesteld met actieve ingrediënten die zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals veroudering, hyperpigmentatie, acne en uitdroging.

Mesoestetic is toegewijd aan onderzoek en ontwikkeling en het bedrijf investeert veel in wetenschappelijk onderzoek naar huidgezondheid en schoonheid.

Anti-aging

Gelaatsverzorging

Rust

Alle behandelingen gebeuren in stilte zodat jij kan genieten.

Huidanalyse

MEITU van Aesthetic Solutions behoort tot de nieuwste generatie huidanalyse-apparaten en is ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek door verschillende dermatologen, professoren en data analysten.

Dankzij de meer dan 20 gepatenteerde AI-huidanalysetechnologieën maakt MEITU de meest accurate analyses van jouw huid.

MEITU detecteert 10 belangrijk huidaandoeningen en 17 onderliggende problematieken.

Behandelingen

Age element van Mesoestetic is een anti-aging behandeling die is ontworpen om tekenen van huidveroudering te verminderen en de huid te verjongen. De behandeling bevat een combinatie van actieve ingrediënten, waaronder retinol, vitamine C en hyaluronzuur, die samenwerken om de huid te verstevigen, te hydrateren en te herstellen.

De Age element behandeling kan worden toegepast op het gelaat, de hals en het decolleté .
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan helpen bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, verkleuringen en andere tekenen van huidveroudering.

We bekijken samen welk traject je wil afleggen en waar je als eerst op wil werken.

Hier gaan we al het voorgaande combineren met een LPG behandeling gelaat. We stimuleren onze cellen en gaan daarna verder met de juist producten om een nog beter resultaat te bekomen.

De klassieke gelaatsbehandeling van Mesoestetic is een basisbehandeling die is ontworpen om de huid te reinigen, te hydrateren en te revitaliseren. De behandeling omvat verschillende stappen, waaronder reiniging, exfoliatie, het verwijderen van onzuiverheden, een massage van het gezicht, het aanbrengen van een masker en ten slotte het aanbrengen van een moisturizer en zonbescherming.

Tijdens de behandeling worden Mesoestetic-producten gebruikt die zijn afgestemd op JOUW  huidtype , om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief mogelijk is. De behandeling kan helpen bij het verbeteren van de textuur en uitstraling van de huid, het verminderen van poriën, het verwijderen van dode huidcellen en het verminderen van de tekenen van vermoeidheid en stress.

Kan zowel voor dames als heren.

Gepersonaliseerde huidanalyse (45 euro, gratis wanneer je opvolgend een gelaatsbehandeling boekt)