fbpx
Skip links

Laserontharing

Het comfort van nooit meer te hoeven scheren, waxen of epileren is onbeschrijfelijk.

Bovendien zorgt ontharen op de traditionele manieren vaak voor irritaties en ingegroeide haren. Bij laserontharing wordt het haartje vernietigd bij de wortel waardoor je een zijdezacht gevoel ervaart en stoppeltjes verleden tijd zijn.

Nooit meer haartjes

Veilige omgeving

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de regio’s en dus ook de duur. Gegroepeerde regio’s kunnen ook via een pakket aangekocht worden.

Rechtsonderaan deze website kan je een afspraak maken en zie je meteen ook de prijzen. Laserontharing kan al vanaf 50 euro.

Vragen?

De gekoelde kop (-4°C) van onze diodelaser wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment dat zich onderaan in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ongeveer 2 weken voorgoed verdwenen is. Door de gekoelde kop wordt het als niet pijnlijk ervaren.

Wij werken uitsluitend met de Milesman Diodelaser, een uiterst doeltreffend en compleet veilig apparaat. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als enige ontharingslaser van FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ dragen.

De milesman diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CE0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van de te ontharen zone, het type van je huid en de kleur van je haartjes. Om dat te bepalen bieden we een gratis testsessie aan.

We behandelen dan een klein stukje (bijvoorbeeld een oksel) zodat je kan ervaren wat 1 sessie laserontharing al kan doen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een definitief resultaat, dit om de 6 weken.