fbpx
Skip links

Wimperextensions

Wimperextensions bieden een scala aan voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een verbetering van hun wimpers en oogopslag. Ten eerste zorgen ze voor langere en vollere wimpers, wat resulteert in een dramatische en glamoureuze uitstraling. Hierdoor lijken je ogen groter en expressiever. Daarnaast bespaar je met wimperextensions tijd in je dagelijkse make-uproutine, omdat je geen mascara meer hoeft aan te brengen. De extensions geven van nature een donkere, volle uitstraling aan je wimpers, waardoor mascara overbodig wordt.

Een ander voordeel is de langdurige resultaten die wimperextensions bieden. Afhankelijk van de groeicyclus van je natuurlijke wimpers en de juiste verzorging, kunnen de extensions tot enkele weken meegaan. Dit stelt je in staat om langdurig te genieten van je mooie wimpers zonder je zorgen te maken over dagelijkse toepassing. Bovendien zijn wimperextensions aanpasbaar aan je voorkeur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en krulpatronen, zodat je het gewenste uiterlijk kunt kiezen dat past bij je eigen stijl en de vorm van je ogen.

Een belangrijk voordeel van wimperextensions is dat ze, mits op de juiste manier aangebracht, een natuurlijke uitstraling bieden. Pina zal de extensions zorgvuldig bevestigen aan je natuurlijke wimpers, waardoor ze er naadloos uitzien en perfect mengen met je eigen wimpers. Bovendien veroorzaken ze geen schade aan je eigen wimpers, omdat er wordt gewerkt met zijde wimpers en hypoallergene lijm. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige ervaring zonder irritatie. Kortom, wimperextensions bieden een scala aan voordelen die je wimpers en oogopslag kunnen transformeren en je een prachtige en zelfverzekerde uitstraling geven.

Een nieuwe set kost 120 euro.
Bijwerking binnen 3 weken kost 60 euro.

Natuurlijke look

Effect duurt 4 tot 6 weken

Lashlifts

Bij deze nieuwe techniek gaan we de natuurlijke wimpers krullen. De speciaal gevormde silicone shields worden aan het ooglid, bij de wimperrand, vastgemaakt waardoor de wimpers vanaf de basis worden vastgezet. Zo worden deze gelift, waardoor de wimpers langer en meer volumineus lijken. Je krijgt hierdoor een open en frisse blik.

Lashlifting kost 50 euro inclusief kleuring en botox.

Vragen?

Het resultaat blijft tussen de 4 en 6 weken zichtbaar. Het groeit als het ware uit omdat onze wimpers ook groeien en uitvallen.

De eerste 48 uren mag je geen make up remover gebruiken. De wimpers mogen de eerste 24 uren ook niet nat worden, dus ook niet sporten. Hierna mag alles.