fbpx
Skip links

Mesoéclat

Vroeg of laat heeft iedereen met huidveroudering te maken. De hoeveelheid zonnestralen, leefstijl, omgevingsfactoren en niet te vergeten genetische aanleg hebben allemaal invloed op onze verouderingsproces. Wil jij ook een strakkere huid, die egaal is en straalt? Maar wil je geen dure ingrepen of pijn ervaren? Dan past de Mesoeclat helemaal bij jou! Want deze behandeling verricht wonderen..

Huidveroudering

Mesoeclat methode is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren terwijl de huid hard aan het werk wordt gezet. Door de sterke exfolierende solution wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terug. Doordat de weerstand van de huid enorm versterkt, is de huid hierna ook weer in staat om te strijden tegen huidverouderingsfactoren. 

Het is DE behandeling tegen huidveroudering. Hier gaan we voor huidverandering op lange termijn.

Veelgestelde vragen

 • Huidveroudering
 • Fijne lijntjes 
 • Verslapping
 • Grauwe huid
 • Slechte doorbloeding
 • Grove poriën 

Deze behandeling start steeds met en een huidanalyse zodat we zien of je huid deze behandeling aankan. Indien nodig starten we eerst thuis op met je huid te laten wennen aan het gebruik van zuren

We starten de behandeling zoals altijd met een dubbele reiniging. . Indien jouw huid geschikt is voor mesoeclat, beginnen we de behandeling met een exfolierende solution die de huid optimaal voorbereidt  op de werkzame ingredienten. Vervolgens wordt de mesoeclat ampul met regenererende, hydraterende en antioxiderende eigenschappen in de huid gemasseerd OF geneedeld. Dit afhankelijk wat je huid aankan.

De behandeling wordt steeds afgesloten met een kalmerende masker en een dagcreme met SPF 50. Na de mesoeclat behandeling voelt de huid direct strak aan en heeft een mooie glow.

Je ziet reeds resultaat na 1 sessie maar wil je een blijvend resultaat en gaan voor verandering raden we een kuur aan van 5 keer om de twee weken.

 • Mesoeclat is een exfolierende behandeling, daarom raden wij af om tot twee weken na de behandeling exfolierende producten thuis te gebruiken.
 • tot 4 weken na de behandeling de huid goed  beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 
 • Wij raden ten zeerste af om gedurende 4 weken na de behandeling zongedrag te vertonen.
 • Na circa 48 uur kan de huid schilferen. De mate van de schilfering kan variëren per huidtype en behandel indicatie. Het is ter zeerste afgeraden om aan de schilfers te trekken, de huid te scrubben of te krabben gedurende de huidvernieuwing.
 • Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine is gedurende 7 dagen na de behandeling afgeraden.