fbpx
Skip links

LPG

Heb je reeds alles geprobeerd om onesthetische rondingen kwijt te geraken? Lipomassage techniek die voortvloeit uit endormologie is dan de oplossing voor problemen zoals cellulitis, gelokaliseerde vetten en verslapte huid, maar ook vermoeide en opgezwollen benen. Ontdek de non-chirurgische, niet-pijnlijke en wetenschappelijk ondersteunde techniek.
Ik beschik over het allernieuwste toestel Alliance. Dit toestel geeft een nog sneller resultaat en is minder pijnlijk. 

Weg probleemzones

Wetenschappelijk onderbouwd

LPG

Een LPG lichaam sessie van 35 minuten kost 70 euro. Bij aankoop van 10 sessies (650 euro), ontvang je 1 sessie gratis.

Een LPG gelaat sessie kost 50 euro. Bij aankoop van 10 sessies (450 euro), ontvang je 1 sessie gratis.

Vragen?

Het geheim voor een slank silhouet is dat de lpg-techniek een actie heeft op de vetcel.

Wetenschappelijk onderzoek heef aangetoond dat lipomassage de lipolyse verbetert. De adipocyten worden gestimuleerd door een mechanisch signaal die de B-receptoren aanzet om vetafbraak te bevorderen. Hierdoor worden de hardnekkige vetten klaargemaakt om te worden afgevoerd. Hierbovenop wordt door de lipomassage de fibroblasten (versteviging) gestimuleerd, verminderen de vetcellen in omvang (anti-sinaasappelhuid) en verhoogt de vochtcirculatie (drainage).

Te behandelen zones op het lichaam zijn buik, rug, heupen, billen en benen.

Lipomassage kan ook worden toegepast op het gelaat met spectaculaire resultaten. De gelaatshuid krijgt meer densiteit in de diepte. Een ouder wordende huid wordt dunner en fijner doordat de huid aan densiteit verliest. Hierdoor ontstaan er allerlei tekenen die wijzen op huidveroudering zoals rimpels of inzakking en uitgezette poriën.

Liftmassage schudt het elastisch geheugen van uw huid terug wakker. Het stimuleert (al vanaf de eerste behandeling) de huid en vult rimpels op.

Te behandelen zones zijn hier het gelaat, nek en decolleté.

Ik raad aan een kuur te nemen van 10 behandelingen met een opstart van twee keer per week om nadien een onderhoudsbeurt van 1 keer per 14 dagen of 1 keer per maand te hanteren.

Na gemiddeld 5 behandelingen geniet je duidelijk zichtbaar resultaat.