fbpx
Skip links

LIVLIV traject

Ons LIVLIV traject is een traject gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over 3 fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang leert behouden.

LIVLIV is gezond afvallen met begeleiding. Het LIVLIV traject is helemaal geen dieet maar een nieuwe kans op een gezonde levensstijl.

Tijdens LIVLIV zorgen wij voor een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten. Met de LIVLIV informatie die je aangereikt krijg kan je de kennis opdoen en het in de praktijk omzetten. Tijdens het traject word je je eigen “dieet coach”, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet mij wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken we je vorderingen.

LIVLIV is geen echt low carb dieet of typisch calorie arm dieet. We hebben het zodanig opgesteld dat het jou alles geeft wat je nodig hebt. Het LIVLIV traject is diëten in het juiste jasje en op een verantwoordelijke, gezonde manier.

Gezonde leefstijl

Persoonlijke coach

LIVLIV Plus traject

Het LIVLIV Plus Traject werkt in samenwerking met mezelf als  LIVLIV coach.

Leuk weetje is dat ik dit traject mee geschreven heb als hormoonexperte omdat hormonen nu eenmaal bepalen wie je bent en hoe je je gedraagt. Want je bent je hormonen.

Je komt in een hele nieuwe fase van je leven en dan is het belangrijk om dit onder begeleiding te ontdekken.
Je gaat door een aantal fases om zo je eigen lichaam terug te ontdekken en wat bij jou hoort.
Je krijgt alle tools aangereikt om te starten en je eigen planning te leren maken. Deze wordt natuurlijk door mezelf als coach nagekeken en je mij uiteraard ook alle nodige vragen stellen.
Tijdens deze periode in je leven is het echt terug ontdekken, dus wees mild en geduldig want dit is voor elke dame anders.

Vragen?

LIVLIV is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

LIVLIV gebeurt onder begeleiding van mezelf als hormoonexperte en voedingsexperte.

Iedereen die merkt dat door het ouder worden er klachten ontstaan die ze niet kan verklaren. Een traject enkel voor vrouwen

Een traject onder begeleiding van mezelf als hormoonexperte. Gebaseerd op voeding en de juiste tools met respect voor je hormonen. Doel is terug de beste versie van jezelf te worden , je goed in je vel te voelen en je vrouwelijkheid laten zegevieren.

Als je hormonen niet meer goed samenwerken kun je onderstaande symptomen ervaren:

• Niet meer afvallen
• Stemmingswisselingen
• Slecht slapen
• Cravings
• Brainfog
• Niet op gang komen zonder koffie
• Veranderen in “Cruella Devil”
• Spierklachten
• Niet fit wakker worden
• Veel hoofdpijn